15. juli 2024

Prins Harry møtte en foreldreløs gutt i Afrika. 14 år senere får han en æresplass i bryllupet!

Ingen har vel gått glipp av det kongelige bryllupet som fant sted i helgen, mellom britiske prins Harry og Meghan Markle.

Venner og familie samlet seg for å bli vitne til den fantastiske vielsen, men det var også en del uventede gjester å se. En av dem en foreldreløs gutt fra Afrika – som prins Harry møtte for første gang for 14 år siden.

18 årige Mutsu Potsane møtte prins Harry allerede som 4-åring.

Det var på et oppdrag for å hjelpe barn med HIV og AIDS i det afrikanske landet Lesotho at prins Harry for første gang møtte Mutsu.

Mutsu bodde på et barnehjem utenfor hovedstaden Maseru.

De ble gode venner, og Mutsu fulgte etter prinsen overalt som en skygge. 2 år senere startet prins Harry, sammen med Lesothos prins Seeiso, en veldedighetsorganisasjon kalt Sentabale – Forget me not.

Organisasjonens formål var å hjelpe barn med HIV og AIDS i Lesotho og Botswana. I løpet av prosjektet besøkte prins Harry Lesotho mange ganger, og hver gang ble han ønsket velkommen av sin venn Mutsu.

Og nå var det på tide at Mutsu besøkte prins Harry. Mutsu var en av de ti representantene fra organisasjonen Sentebale som deltok i bryllupet.

Mutsu var også en av de første som gratulerte det nygifte paret.

Det er virkelig hjertevarmende å høre historier som dette. Forhåpentligvis kommer prins Harry til å fortsette å kjempe for de som trenger det.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!