15. juli 2024

3 tenåringer mobber den lille gutten i parken. Da reagerer mannen på benken øyeblikkelig!

Mobbing er et stort problem mange steder i verden, men det snakkes relativt lite om det. La denne historien og videoen være en påminnelse om at vi alle må gjøre det vi kan for å få slutt på mobbing.

Matthew Bandeira bestemte seg, etter å ha hørt om hvor mange barn i området hans som ble mobbet, for å utføre et aldri så lite sosialt eksperiment. Han fant en ung gutt som meldte seg frivillig, og tre eldre gutter – som skulle late som de mobbet gutten.

I videoen nedenfor ser vi at situasjonen utspiller seg på en lekeplass. Det Matthew ville finne ut var hvordan voksne, både kvinner og menn, reagerte når de så at de tre eldre guttene tilsynelatende mobbet den unge gutten.

Se videoen selv og finn ut hvordan det gikk.

Del gjerne videoklippet med vennene dine på Facebook!