Etter 10 år med spontanaborter får paret ENDELIG en god nyhet. Og en stor overraskelse!

2180

Mange par drømmer om å få barn. Hvis man finner en partner man passer med, og føler seg klar til å få barn, er det utrolig trist hvis noe skulle sette en stopper for at man får drømmen sin oppfylt.

Tony og Allyson Ponto fra Minnesota i USA prøvde i 10 år å få barn. Mange tårer ble felt, og det unge paret måtte oppleve 4 spontanaborter. Men da det de fant ut at Allysons fruktbarhet var begrenset, ga de ikke opp – selv om det var en følelsesmessig berg-og-dalbane for dem begge.

Hver gang Allyson ble invitert på baby shower, eller noen av vennene hennes annonserte at de skulle få barn, begynte hun å gråte. Hun begynte å tro at hun og Tony ikke fortjente barn. Men til slutt bestemte de seg for å gi det et siste forsøk, med prøverørsbefruktning. Det som skjedde da hadde ingen forventet…

Seks uker etter befruktningen, dro Allyson til legen for å undersøke. Og legen hadde gode nyheter til paret – flere nyheter enn de ventet.

Den første nyheten var at prøverørsbefruktningen var vellykket, og at egget hadde kommet seg inn i Allysons livmor. Da de hørte den andre nyheten, holdt de på å falle ut av stolen: på ultralydbildene kunne ikke legen bare se ett foster…

4 foster vokste i Allysons mage. Tvillinger eller trillinger er en sjeldenhet ved prøverørsbefruktning, men 4 barn var det ingen som hadde forventet.

Etter 8 måneders svangerskap så de 4 jentene lyset – 2 av de var identiske tvillinger. De måtte bli på sykehuset en stund etter fødselen fordi de ble født for tidlig, men alle var i god helse.

Nå, noen måneder etter fødselen, kan man følge den «lille store» familiens utvikling på Facebook-siden «4 Peas in a Ponto».

Alyson og Tony måtte oppleve 4 forferdelige spontanaborter, men fikk 4 små mirakler som belønning for å ikke gi opp drømmen sin. Helt utrolig!

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!