Motorsykkelgjengen venter utenfor butikken i 5 dager. På den 6. dagen tar de alle syklene med ut. Årsaken er fantastisk!

73552

Medlemmene i motorsykkelklubben Hells Angels fra Fresno i California ser skumle ut for mange: Store bråkete motorsykler, skinnjakker, solbriller og lange skjegg.

Kundene og de ansatte ved varehuset Walmart var iallefall skeptiske, da en hel gjeng med motorsyklister sto parkert utenfor butikken i fem dager i strekk. De ventet på den store tilbudsdagen «Black Friday».

Når dørene åpnet på den aktuelle dagen, stormet gjengen inn i butikken, og grep tak i så mange sykler de kunne – over 200 stykker. Men de skulle ikke rekrutere nye medlemmer til klubben sin – det var til en god sak.

Alle syklene de kjøpte ble donert til organisasjonen Poverello House, som hjelper fattige og hjemløse familien i nød. i 16 år har de «skumle» mennene overrasket barn i nød med gaver.

«Når et barn sykler rundt og er full av glede – ingenting kan gjøre meg så glad som det synet.» sier en av de skinnkledde mennene. For en fantastisk gjerning!

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!