Mannen forlanger skilsmisse i et brev til kona. Men hennes geniale svar får han umiddelbart til å angre!

4328

I en verden som ofte kan virke kjedelig, kald og mørk, er morsomme historier alltid velkomne.

Du har kanskje lest denne historien før, men den er fortsatt like god – og forhåpentligvis kan den gi flere som ikke har fått den med seg en god latter.

Den handler om en mann som skrev et brev til sin kone, hvor han fortalte at han ville ha en skilsmisse. Men det er konas svar som byr på mye latter:

«Kjære hustru,

Jeg skriver dette brevet til deg for å fortelle at jeg forlater deg for godt. Jeg har vært en god ektemann i 7 år, og har ikke noe mer å bevise. De siste 2 ukene har vært et rent helvete.

Sjefen din ringte og sa at du hadde sagt opp jobben din, og det var den siste dråpen. I forrige uke kom du hjem, og la ikke engang merke til min nye frisyre.

Jeg lagde favorittretten din til middag, og hadde på meg splitter nytt undertøy. Du spiste i 2 minutter, for så å gå rett til sengs for å hvile etter at du hadde sett alle såpeseriene dine.

Du sier ikke at du elsker meg lenger, vil ikke ha sex, eller noe som forener oss som ektemann og kone. Enten er du utro mot meg, eller så elsker du meg ikke lenger. Uansett, jeg er borte for alltid!

/Din eks-mann.

P.S.: Ikke prøv å finne meg. Din søster og jeg er på vei bort på reise sammen. Ha et godt liv!»
________________________________________________________________________

Da svarte kona på fantastisk vis:

«Kjære eks-mann,

Ingenting kunne ha gjort dagen bedre enn dette brevet fra deg. Det er sant at vi har vært gift i 7 år, men en «god ektemann» er langt fra det du har vært.

Jeg ser mye på såpeseriene mine, fordi da slipper jeg det konstante maset ditt. Jeg la merke til at du hadde klippt deg, og det første jeg tenkte var: ‘du ser ut som en jente!’.

Ettersom moren min har oppdratt meg til å alltid være hyggelig og ikke si noe hvis jeg ikke har noe fint å si, så ville jeg ikke kommentere frisyren din. Når du lagde «favorittretten» min, må du ha forvekslet meg med min søster, og glemt at jeg sluttet å spise svinekjøtt for 7 år siden. Når det gjelder det nye undertøyet ditt, vendte jeg meg bort fra deg, fordi du fortsatt hadde prislappen på 50 kr hengende på. Jeg håper at det var tilfeldig at min søster spurte meg om å låne 50 kr tidligere den dagen. Tross alt elsket jeg deg fortsatt, og jeg hadde fortsatt troen i alt.

Men da jeg vant 10 kroner i lotto, sa opp jobben min og kjøpte to billetter til oss til Jamaica, var du borte. Jeg antar at alt skjer for en grunn. Jeg håper du får det meningsfylte livet du alltid har ønsket. Advokaten min sier at brevet du skrev til meg garanterer at du ikke får en eneste krone av meg. Så ta vare på deg selv.

Hilsen din eks-kone, fri og rik som faen!

P.S.: Jeg vet ikke om jeg noen gang fortalte dette til deg, men min søster Johanna ble faktisk født som en gutt – som het Johan. Håper ikke det blir et problem.»

Den som ler sist, ler best!

Del gjerne historien med vennene dine hvis du fikk deg en god latter!