Denne 57-åringen ville se ut som datteren, uansett hva det ville koste. Resultatet er ikke til å tro!

6616

I ungdomsårene er det mange tenåringer som skammer seg over foreldrene sine. Vanligvis går den tiden over, men noen ganger kan problemet ligge i hjemmet. Historien til 36-åringen Jane Horrocks fra England viser det klart og tydelig.

Etter at hun ble skilt i 2001, ønsket Janes 57 år gamle mor Janet, å glemme alt og starte på nytt. Men det var en ting hun ikke klarte å akseptere: utseendet sitt.

Janet hatet hvordan hun så ut, og tålte ikke engang å se seg selv i speilet. Med nesten 60 år bak seg, møtte ikke kroppen hennes egne forventninger lenger. Datteren hennes derimot, var i sin beste alder. Derfor fikk hun en dag en usedvanlig sprø ide: hun ville se ut som datteren. Hun ville at andre skulle forveksle henne med datterens tvillingsøster.

«Forvandlingen min var veldig mye basert på datteren min, fordi hun er så pen. Jeg skapte henne, og jeg ville ha utseendet hennes.» sier Janet.

Siden hun bestemte seg, har hun gått ned 15 kilo, forandret frisyre, farget håret, og vært på operasjonsbordet flere ganger. Det ble gjort kosmetiske inngrep på øynene, nesen, og brystene hennes.

Men Jane var ikke spesielt begeistret for morens radikale prosjekt.

«Da jeg fikk høre at hun ønsket å se ut som meg, fikk jeg sjokk. Jeg ble ikke imponert. Jeg vil ikke at moren min skal se ut som meg. Jeg vil ikke at folk skal tro at hun er søsteren min. Alle bør vite at hun er moren min.» sier hun.

Janet derimot, er ikke forlegen:

«For å være ærlig, bryr jeg meg ikke om hva hun mener. Jeg kommer til å kopiere henne uansett.» sier 57-åringen.

«Mine følelser betyr ikke noe for henne.» sier Jane.

Og den 57 år gamle moren hennes ser faktisk ut til å ikke kjenne noen grenser. Hun har allerede brukt 50.000 euro (470.000 kr) på forvandlingen – som er langt fra ferdig.

«Når folk tror vi er søstre, føler jeg meg fantastisk. Og da synes jeg det er verdt hvert eneste øre.» sier Janet.

For Janet er det ingenting som er mer tilfredsstillende enn når folk tror hun er Janes søster.

«Vi kler oss likt, har samme frisyre og samme hårfarge. Vi er praktisk talt tvillinger. Hvorfor skal vi ikke anses som søstre da?» sier hun.

I videoen nedenfor får du et innblikk i livet til Janet og Jane.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!