Passasjerene så stygt på moren, fordi barna hennes gråt. Helt til denne unge kvinnen grep inn!

1914

Kesha Bernard satt på et fly på vei fra Seattle til Denver, når de fleste passasjerene begynte å irritere seg over en baby som gråt. Moren fikk ikke babyen til å slutte, og passasjerene ble mer og mer irritert. Slik beskriver Kesha hendelsen på flyet:

«Alle sitter på et fullpakket fly, og en baby begynner å gråte. Jeg er vant til gråtende barn, så jeg bare stengte det ut. Men alle de andre passasjerene begynte å irritere seg over bråket. Kvinnens to andre barn begynte også å gråte, når hun prøvde å feste setebeltet på babyen sin. Men det som skjedde da kunne jeg ikke ignorere.

Kvinnen i setet foran begynte å klage på at babyen sparket i setet hennes. Så kom hun og dro babyen i beinet – i mellomtiden sto flyvertinnene der og gjorde ingenting. Jeg snudde meg, og alle stirret på moren som var alene med sine tre barn. En voksen kvinne satt med hendene over ørene, og lagde grimaser til den stakkars moren. Jeg klarte ikke å sitte i ro og se på. Jeg reiste meg opp og spurte om hun trengte hjelp. Da la hun babyen sin i armene mine, og jeg satte meg ned for å trøste henne. Så nå sitter jeg er og holder en kjempesøt, sovende baby.

Det jeg vil fram til er: Vær hyggelig og imøtekommende. Hvis noen trenger hjelp, så hjelp dem. Klaging og irritasjon fører ikke til noe annet enn at vedkommende føler seg enda verre. Hjelp hverandre… Det gjør bare ting enklere!»

Istedet for å sitte og se på, og irritere seg over bråket, tilbød Kesha seg å hjelpe moren. Og det hun sier her er helt riktig. Alt blir så mye enklere hvis vi bare hjelper hverandre. Det er ikke så mye som skal til.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!