Den enslige mammaen ble lei av sønnens arrogante holdning. Da skrev hun dette brevet til ham!

4863

«Jeg er gammel nok til å bestemme selv.» og «Jeg tjener mine egne penger» er to setninger mange foreldre med tenåringer har hørt. Men denne mammaen fikk til slutt nok av sønnens arrogante holdning, og bestemte seg for å lære ham en lekse.

13 år gamle Aaron Havisham driver en Youtube-kanal, og hadde i 2015 nettopp begynt å tjene penger på videoene han laget. Men suksessen gikk fort til hodet på ham.

Ifølge alenemoren sluttet Aaron å bry seg om skoleoppgaver, og han begynte å oppføre seg arrogant – som om han ikke hadde noe å tape. Han var overbevist om at han kunne leve på pengene han tjente på Youtube.

Men en dag fikk moren nok, så hun skrev et brev til ham for å få beina hans plantet på jorda igjen.

Brevet skulle minne ham på hvor verdifullt det faktisk er å bo hjemme hos foreldrene sine. Hun publiserte et bilde av brevet på Facebook, og etter kort tid hadde det spredt seg til tusenvis av mennesker.

«Kjære Aaron,

Siden det virker som du har glemt at du bare er 13 år gammel, at jeg er forelder, og du ikke vil bli kontrollert, tror jeg du trenger en lekse i uavhengighet. Det kommer også til å bli lettere for deg å kjøpe tilbake alle tingene jeg har kjøpt til deg tidligere, da du slengte i trynet mitt at du tjener dine egne penger nå.

Så hvis du ønsker å bruke lampen/lyspærene dine, eller få internettilgang, må du betale din del av følgende kostnader:

Husleie: 3650 kr
Strøm: 985 kr
Internett: 178 kr
Mat: 1273 kr

Du må også gå ut med søpla på mandager, onsdager og fredager, samt koste og støvsuge på disse dagene. Du må holde badet ditt rent hver uke, lage din egen mat, og rydde opp etter deg selv. Hvis du ikke gjør dette, vil jeg kreve et gebyr på 250 kroner hver gang jeg må gjøre det for deg.

Hvis du bestemmer deg for at du heller vil være sønnen min igjen, istedet for romkameraten min, kan vi forhandle om vilkårene.

Hjertelig hilsen

Mamma.»

Hva synes du om morens brev?

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!