Cowboyen venter ved alteret. Men SE når bruden snur seg og SJOKKERER alle!

110204

Én ting som trygt kan sies om livet er at det er uforutsigbart. Man kan tro at man har hele livet ditt nøye planlagt, men plutselig kan noe skje som snur opp ned på hele tilværelsen ens. Men det er hvordan vi velger å håndtere de utfordringene som kommer vår vei som former livene våre.

21 år gamle Gina Springshower hadde et svært fremgangsrikt og aktivt liv før hun følte at alt raste ned rundt henne. En bilulykke førte til at hun brakk ryggen og ble paralysert fra livet og ned. Gina tenkte det verste, nemlig at hun kom til å måtte leve livet alene og uten å kunne bevege seg. Men det som skjedde da beviser bare at mirakler skjer når man minst venter det.

For alt hadde vært så bra for Gina frem til den skjebnesvangre bilulykken. Hun fikk gode karakterer på universitetet, drev sin egen turnvirksomhet, og hadde et sosialt liv som mange ville misunne. Men så hoppet hun inn i bilen med en venn som hadde drukket alkohol.

Bilen kjørte av veien, veltet, og sendte Gina flyvende ut av vinduet. Det var et mirakel at hun overlevde, men ryggen var brukket og Gina ble lam.

Til tross for at livet til Gina hadde tatt en helt annen vending enn hva hun hadde sett for seg, nektet hun å gi opp drømmen om å bli turnlærer. Hun kjempet og kjempet, og etter mange måneder med rehabilitering var hun tilbake i turnhallen. Men det var én ting som skremte henne: Kjærligheten.

«Jeg kommer aldri til å glemme når hun sa ‘pappa, tror du at noen noensinne kommer til å kunne elske meg?’, og jeg svarte ‘selvfølgelig. Vi går igjennom mye nå, men du kommer til å finne noen som elsker deg for den du er,'» forteller faren til Gina til CHI Health.

Og en far har alltid rett. Plutselig dukket John opp – han var en mann med et stort smil og som falt pladask for Gina. han fikk henne til å le, gav henne endeløst med kjærlighet, og hjalp henne med alt det praktiske.

I september 2014, seks år etter bilulykken, giftet Gina seg med John. Men hun ville overraske ham og gjestene i bryllupet – og kvittet seg med rullestolen!

SE den utrolige videoen nedenfor, og DEL denne artikkelen med venner og familie på Facebook!