Pappaen døde før datteren skulle gifte seg. Men i bryllupet blir hun bedt om å snu seg – Fantastisk!

80430

Like før Andrea skulle gifte seg med sin store kjærlighet, inntraff en tragisk katastrofe: Faren hennes døde brått av kreft.

Hele familien sørget over tapet av sin elskede pappa og ektemann.

Det var spesielt smertefullt for Andrea, som ønsket at faren skulle føre henne til alteret i bryllupet. Men til tross for tragedien, fikk historien en lykkelig slutt.

Den store dagen kom, og Andrea skulle gifte seg med sin store kjærlighet. Det var dog tydelig at hun bar preg av farens bortgang enda. Hun hadde lenge drømt om at han skulle føre henne til alteret, og at de skulle danse bryllupets første dans sammen.

Mange kvinner kjenner sikkert igjen dette spesielle båndet mellom en far og en datter. Men heldigvis er det et spesielt bånd mellom bror og søster også! Og det viste seg at Andreas brødre hadde en overraskelse til henne…

I selskapet etter vielsen, tok en av Andreas brødre mikrofonen. Andrea ble paff, og visste ikke hva hun skulle forvente.

Alle gjestene ble helt stille, og ventet spent på å høre hva Andreas bror hadde å fortelle.

Det viste seg at han hadde spilt inn en egen sang til anledningen. En sang som hedret deres elskede far, og søsteren som nå skulle gifte seg.

Mens sangen ble spilt, kom Andreas brødre opp, en etter en, for å danse med sin kjære søster.

Et bryllup er et minne for livet, og det ble det uten tvil for Andrea også. Hun mistet faren sin til kreft, men fikk en påminnelse om at kjærligheten fortsatt er til stede i familien.

Se den rørende videoen fra bryllupet nedenfor.

Del gjerne klippet med dine venner på Facebook!