15. juli 2024

Hun dytter sin snorkende kjæreste ut av sengen – og innser at han er DØD!

Lisa og Lewis var et lykkelig par som nøt livet sammen med sønnen deres, Tyler.

Lewis visste at han led av en sjelden hjertesykdom kalt Brugada syndrom. Men til tross for diagnosen hadde Legene garantert ham at han var en «lav-risiko» pasient og ikke trengte å ta noen medisiner.

Lewis ble fortalt at han kunne fortsette sitt liv som vanlig, og at han ikke hadde noe å bekymre seg over.

Så, en natt ble Lisa vekket av snorkingen til Lewis, og hun dyttet ham ut av sengen for å vekke ham og for å få ham til å slutte å snorke.

Når Lisa kjente på Lewis sin side av sengen var den gjennomvåt. Og det var da hun skjønte at noe var galt.

Lewis levde en sunn livsstil og trente jevnlig. Men ansiktet hans var blitt helt blått, så Lisa ringte etter en ambulanse.

Lewis, som nettopp hadde fyllt 25, ble erklært død på sykehuset.

Det Lisa trodde var snorking var faktisk lyden av Lewis sine siste anstrengte pust. Den våte flekken hun hadde kjent i sengen var, faktisk, Lewis sine kroppsvæsker.

Lisa hevder at hvis Lewis hadde fått implantert en defibrillator (ICD), ville han fortsatt ha vært i livet i dag. Selv om Lisa og Lewis hadde tigget doktorene om det, sa de at det ikke var nødvendig.

Lewis døde bare ett år etter han fikk diagnosen.

Nå har Lisa, som også er 25 år gammel, startet en underskriftskampanje for å advare andre om sykdommen. Målet er å sikre at alle som er diagnostisert med Brugada syndrom får en implantert defibrillator.

Brugada syndrom er arvelig og Lisa er redd for at deres toårige sønn også lider av det.
Hvis du ønsker å hjelpe Lisa med å få oppmerksomhet rundt sykdommen kan du signere underskriftskampanjen hennes.

[adsense2]

 

Vennligst del denne historien med dine venner. La oss øke oppmerksomheten rundt denne sykdommen slik at ingen dør forgjeves!


[widget id=»text-13″]