15. juli 2024

En hjemløs mann skraper sammen myntene sine. Da slipper tre tenåringer en POSE under border hans!

Vi kan ikke vite hvorfor noen er der de er eller hvordan de havnet der – men vi kan alltid strekke ut en hånd og vise kjærlighet i stedet for å bare snu ryggen til folk som har det vanskelig.

Vi er alle mennesker, tross alt – noe disse tre tenåringene minner oss på i videoklippet du er i ferd med å se.

Det var en helt vanlig søndag. Ryan Cook og to venner fra Texas i USA stoppet på den lokale fast food-restauranten Chick-fil-A, da de oppdaget en hjemløs mann som satt alene ved et bord.

1

Personalet fortalte at den hjemløse mannen, som het Eddie, pleide å komme og sette seg, men at han aldri ba om mat – foruten om når hans elskede hund Socks trengte vann. Nå satt han der og telte myntene sine, og slet med å få samlet nok penger til et måltid.

Ungdommene bestemte seg da for å gjøre noe.

2

Guttene kjøpte et par gavekort til fast food-restauranten så Eddie kunne mette magen – men det var ikke alt.

Snart kom de med en pose fra en sportsbutikk som lå like ved restauranten. De hadde kjøpt en vinterjakke, lue, tre skjorter og et førstehjelpsskrin til han. Da de fortalte ekspeditøren i kassa at det var gaver til en hjemløs mann, ønsket også han å bidra. Sportsbutikken slengte derfor med 20 dollar og noen ekstra småting.

3

Til Eddies store overraskelse begynte ungdommene å plukke varene opp av posen – og forklarte at de var til han.

Eddies reaksjon var bare ren, skjær lykke!

4

«Etter at vi hadde gitt han alle gavene sa han at det føltes som jul, fordi han ikke hadde fått noen julegaver i år. Da sa jeg at han bare skulle se på  det som en forsinket julegave.» skriver Ryan Cook på Facebook.

5

Siden Ryan ønsket å spre budskapet, lastet han opp en video av hele hendelsen på Facebook. I løpet av noen dager har han fått hundrevis av kommentarer, reaksjoner og delinger.

«Jeg går bare foran som et godt eksempel. Vær uselvisk og gjør noe godt for andre, og verden vil være et mye bedre sted for alle. Jeg følte behovet for å legge ut dette for å minne andre om å gjøre noe godt uten å tjene noe på det selv.» skrev han på Facebook.

[adsense2]

 

Se videoen her:

Del den vakre gesten av disse tre unge guttene med vennene dine på Facebook!
[widget id=»text-13″]