Mobberne kalte henne «tannjenta». Men så får hun nye tenner og blir HELT forvandlet!

12136

Når Gemma Swift var 6 år gammel, var hun i en forferdelig ulykke som påvirket resten av livet hennes, på grunn av alvorlig skadde fortenner.

Gemma måtte takle mobbere hele sitt liv, men på ett punkt ble det virkelig ødeleggende. Som et resultat, dukket hun opp på The Jeremy Kyle Show, en britisk versjon av The Jerry Springer Show, for å konfrontere en kvinne som gjorde livet hennes spesielt vanskelig.

Når Gemma først dukket opp på showet i 2015, ønsket hun å konfrontere kjærestens eks, som på grusomt vis gjorde narr av henne og hennes utseende.

«Slutt å plage meg!» sa Gemma.

Dessverre virker det som internett tar parti med den grusomme eksen. Twitter og diverse andre sosiale medier eksploderte av folk som kritiserte Gemmas tenner og hennes generelle utseende.

Som et svar på publikums reaksjon, besluttet The Jeremy Kyle Show å donere 100.000 kroner, for å finansiere en komplett tannoperasjon for Gemma.

[adsense2]

 

Etter operasjonen, dukket Gemma opp på showet igjen for å avsløre sitt nye smil. Endelig fikk Gemma den responsen hun fortjente, og hun ble rost for transformeringen.

Viktigst av alt ble Gemma fornøyd med sitt eget utseende, og hun ble mer selvsikker enn noen gang.

Del denne historien hvis du også beundrer motet som kreves for å stå frem på TV i en slik situasjon!

Se den emosjonelle forvandlingen i videoen under.