Studentene kjøpte en stygg og illeluktende sofa for 200 kroner. Men så finner de ut hva det er INNI den!

54554

Tre studenter i New York kjøpte en brukt sofa fra Frelsesarmeen for 200 kroner.

Sofaen var både stygg og illeluktende, men den var alt de fattige studentene hadde råd til, og den passet i stua den lille stua deres.

To måneder senere når de skulle se en film, kjente de noe rart i putene.

Etter å ha rakt hånda mellom putene, dro de ut en konvolutt, som inneholdt over 700 dollar. Etter å ha gravd mere i sofaen, fant de tilsammen 40 000 dollar ( over 330 000 norske kroner ), gjemt i flere konvolutter. Man kan trygt si de fikk seg litt av et sjokk!

Men mens de drømte om hva de skulle gjøre med denne uventede formuen, la de plutselig merke til et damenavn på en av konvoluttene.

[adsense2]

 

Neste dag fant de frem telefonkatalogen, og fant et navn som passet med det på konvolutten, og ble enige om å levere pengene til den som svarte i telefonen.

 

Når denne ærlige trioen møtte opp hos kvinnen, fortalte hun dem at de 40 000 dollarene var sparepengene hun og hennes avdøde ektemann hadde lagt i sofaen i 30 år.

Etter at hennes mann døde, hadde hun sovet på sofaen hver natt etter en operasjon. For å være snill hadde datteren kjøpt en ny sofa, og kjørt den andre til Frelsesarmeen – hun hadde ingen aning om alle pengene som var i den!

Oppskrift på verdens beste vafler Oppskrift på verdens beste ostekake

Den eldre kvinnen ga ungdommene 1000 dollar i finnerlønn.

De gjorde det rette, er du ikke enig?

Vær så snill og DEL denne hjertevarmende historien med dine venner på Facebook!