15. juli 2024

23-åringen sitter med sitt 3 år gamle barn på det fulle toget. Når mannen slipper lappen i fanget hennes, kan hun ikke TRO hva hun leser!

Den 23 år gamle briten Samantha Welch og hennes 3 år gamle sønn, Rylan, sitter på et fullt tog på vei fra Birmingham til Plymouth. Den unge moren prøver å oppholde barnet sitt med spill på den 6 timer lange turen. De snakker også med andre passasjerer: «Rylan like rå spørre andre hvordan de har det, og forteller dem hvor fine de er på håret – han er god på komplimenter,» sier den stolte moren. I tillegg bruker Samanta tiden til å lære gutten sin å holde seg for munnen når han hoster, og å si ‘takk’ og ‘vær så snill’ når de kjøper noe på toget.

Endelig sovnet Rylan i fanget på moren. Mannen med hatt og briller, som satt foran dem, går av toget. Mens han går forbi dem, legger han fra seg en brettet lapp til Samantha og sier, «Jeg tror du mistet denne.» Nysgjerrig åpnet moren lappen og finner en 5-pundlapp og en tekst hvor det står: «Kjøp deg en kopp med kaffe. Du er et fantastisk og høflig eksempel på din generasjon og du lærer sønnen din gode manerer. Jeg har en datter på din alder, og jeg håper at hun vil bli en like god mor som deg når hun får barn.»

 

[adsense2]

 

Alenemoren ble rørt av de uventede ordene. «Jeg er alltid bekymret for om jeg gjør alt riktig med Rylan,» sa 23-åringen. «Jeg vet ikke om jeg er for snill eller for streng. At noen forteller meg at jeg gjør en god jobb som forelder betyr mye for meg.» På Facebook prøver hun å finne mannen med hatten og brillene fra togturen. En uke senere fant hun ham; 50 år gamle Ken Saunders. Familiefaren var på vei hjem etter en stressende dag på jobben, og synet av moren og sønnen gjorde noe med ham. «De gjorde meg avslappet, og jeg ville gi dem noe tilbake», sa han.

Gjerne del denne med vennene dine på Facebook!


[widget id=»text-13″]