15. juli 2024

En fremmed mobbet sykepleierens utseende. Nå hylles svaret hennes av tusenvis av mennesker!

For meg er det åpenbart at alle mennesker kan få gå rundt og se akkurat ut som de vil, uansett hva.

Som mange andre, har sykepleieren i denne historien piercinger og farget hår. For mennesker med et åpent sinn, er det ikke noe galt med det. Men da sykepleieren med det fargerike håret var ute på handel, syntes en kasserer at det var lurt å spørre henne hvordan en bra sykepleier kunne se ut som hun gjorde.

Senere svarte sykepleieren på kritikken i et innlegg på Facebook. Og allerede har tusenvis av mennesker likt og delt det. Les innlegget nedenfor!

 

[adsense2]

 

«Etter jobb dro jeg på butikken for å handle et par ting.

Mens jeg betalte, så kassereren på meg og navneskiltet mitt og sa, ‘Så hva gjør du der?’

Jeg svarte: ‘Jeg er en sykepleier.’

Hun fortsatte, ‘Jeg er overrasket over at de lar deg jobbe der sånn som du ser ut. Hva synes pasientene om håret ditt?’

Og så begynte hun å spørre den eldre kvinnen bak meg, ‘Hva synes du om håret hennes?’

Den snille eldre damen svarte, ‘Jeg har ingenting imot deg, kjære; det er bare ikke min smak.’

Så fortsatte kassereren å kommentere at de ikke tillot slikt utseende til og med da hun jobbet i fast food-bransjen, og at hun var sjokkert over at en sykepleierfasilitet ville tillate det.

Vel, her er mine tanker. Jeg kan ikke huske en eneste gang hvor hårfargen min har hindret meg i å gi livreddende behandling til en av mine pasienter. Tatoveringene mine har aldri forhindret dem i å holde hånden min, mens de har vært livredde og gråtende på grunn av at Alzheimers har tatt over sinnet deres. Mine flere ørepiercinger har aldri hindret meg i å høre dem dårligere, eller lytte til de som uttrykker sine siste ønsker. Tungepiercingen min har aldri hindret meg i å snakke mot til en nylig diagnostisert pasient, eller fra å berolige en familie som sørger.

Så, vær så snill, forklar meg hvordan utseendet mitt, sammen med mitt muntre humør, en tjeners hjerte, og smilende ansikt, har gjort meg uegnet til å pleie pasienter, og ute av stand til å gjøre jobben min!»

Del denne med vennene dine om du også er enig i at utseende ikke kan hindre noen fra å gjøre en god jobb! Stå på!