15. juli 2024

31 utmattede soldater står blikkstille. Men SE hva som dukker opp til høyre i bildet… Hjertevarmende!

Jeg har sett en hel del amerikanske videoer der soldater som har vært ute i krig kommer hjem og overrasker sine elskede som ikke hadde anelse om at de skulle returnere. Men denne videoen er noe helt annet.

Her har nemlig Oprah Winfrey samlet 31 soldater som akkurat har vendt hjem etter å ha tjenestegjort i Irak i under sju måneder. De er utmattede og trøtte, og stiller seg opp på scenen og får møte applaus fra publikum.

[adsense2]
Men soldatene har ingen anelse om hva som kommer til å skje så. Oprah sier «og nå kommer øyeblikket jeg har ventet på…» og siden inntas rommet av soldatenes venner og familie som ikke har sett sine elskede på flere måneder.

Dette klippet rørte meg virkelig, og det er derfor jeg gjerne vil dele det med dere og. Del gjerne dette du og, om du også ble rørt!