3-åringen klatrer opp til tangentene. Men følg med på hendene hennes. WOW!

1084

Videoen ble delt 10. juni, men har allerede blitt sett av over 15 millioner av mennesker. 

Den 3 år gamle jenta, som spiller piano har også et talent som er helt utenfor det vanlige. Det tar normalt mange år å bli dyktig på å spille piano, men denne jenta virker å ha ett naturlig talent, utifra hvor lenge hun har kunne øvet seg.

Hun har nemlig kun vært i denne verden i tre år, og noe av den tiden har hun jo selvfølgelig ikke vært istand til å spille. Jenta er fra Indonesia, men hun har blitt en verdenssensasjon på grunn av sitt store talent.

[adsense2]

Se den utrolige videoen under og legg spesielt merke til hvordan hun, til tross for sine små fingre, lar de rase over tangentene og hvordan hun får vendt notebladene.DEL denne om du og ble imponert!