Gutten har så vondt i ryggen at han ikke vil leve. Se hva kiropraktoren gjør med ryggen hans etter bare 10 dager!

3967

17 år gamle Muntathar Altaii fra USA skadet seg. Han skulle dra opp en trerot, og fikk så store ryggsmerter at han ikke kunne stå oppreist og mistet følelsen i sitt høyre ben. Legene ga ham diagnosen pukkelrygg. Smerten var utrolig vanskelig for 17 år gamle Muntathar og han sa til sin far at han ikke ville leve lenger. Ulykkelig og fortvilet forsøkte de finne en behandling som i ihvertfall kunne lindre smerten. Etter å ha søkt en stund fant de en klinikk i Australia. De tok sjansen og reiste dit.

[adsense2]

Alle behandlinger han gjennomførte i USA var forgjeves – de håpet på det beste. Det viste seg at denne kiropraktoren hadde hender av gull.
I videoen under følger vi Muntathar sin utrolige reise. Fra uutholdelig smerte og deformert rygg til helt frisk – bare etter 10 dager! Det er helt utrolig!