Hun tar mannen sin i å være utro. Men det han sier? Jeg ler så tårene triller!

109787

Ei kone kom hjem tidlig fra jobb og fant mannen sin på soverommet deres, liggende i sengen naken med en veldig attraktiv ung kvinne.

Kona ble helt fra seg. «Du er en ekkel gris!» skrek hun. «Hvordan våger du å gjøre dette mot meg, din trofaste kone, moren til dine barn. Jeg går fra deg. Jeg vil skilles med en gang!».

Mannen svarte «Vent litt, kjære. Jeg kan i det minste fortelle deg hva som skjedde.»
«Greit, kom igjen,» gråt hun, «men det vil være de siste ordene du noen gang sier til meg!».

Ektemannen begynte – «Vel, jeg var på vei inn i bilen for å kjøre hjem da denne unge damen her kom å spurte meg om skyss. Hun så fryktelig lei seg ut og nedfor så jeg fikk medfølelse for henne og slapp henne inn i bilen. Jeg la merke til at hun var veldig tynn, ikke kledd ordentlig og veldig skitten. Hun fortalte meg at hun ikke hadde spist på hele tre dager! Jeg, som selvfølgelig synes synd på henne, tok henne med hjem og varmet opp enchiladas middagen jeg lagde til deg igår, den maten du ikke ville spise fordi du var redd for å legge på deg.»

«Fortsett…» sier kona til mannen sin.

[adsense2]

«Den stakkars skapingen hev nedpå maten på bare sekunder. Siden hun trengte en vask foreslo jeg en dusj, og mens hun dusjet merket jeg at klærne hennes var skitne og fulle av hull, så jeg kastet dem. Da, når hun trengte klær, ga jeg henne de designer buksene du kjøpte for noen år siden, men aldri bruker, fordi du sier de er for trange.
Jeg ga henne også undertøyet som jeg ga til deg som gave til jubileumsåret vårt, men du aldri bruker, fordi du sier jeg ikke har god smak. Jeg fant den sexy blusen søsteren min ga deg til jul, men du aldri bruker kun for å irritere henne, og jeg donerte også bort skoene jeg kjøpte fra den dyre butikken som du aldri bruker fordi noen på jobb har det samme paret.»

Ektemannen trakk pusten raskt før han fortsatte – «Hun var så takknemmlig for min forståelse og hjelp, og idet jeg fulgte henne til døren, snudde hun seg mot meg med tårevåte øyne og spurte.. Har du noe annet konen din aldri bruker?»

Fikk du deg en god latter? DEL den med vennene dine: