8. juli 2024

Fotografen fant et forlatt hus i skogen. Men når hun åpner døren får hun sitt livs sjokk!

Leslie David elsker eventyr og overraskelser. Det i kombinasjon med hennes brennende interesse for fotografering driver Leslie å søker opp gamle, forlatte bygninger i hjemstaten Ontario, i Canada. En helt vanlig dag i hennes søk fant hun et falleferdig hus med gammelt tak og en entre som nærmest var grodd igjen av ugress.

Når hun tar seg inn i huset finner hun noe som forandrer livet hennes for alltid.

Det her er Leslie David. På sin instagram deler hun bilder av forlatte hus hun tar seg inn i. Nå har hennes seneste engasjert og rørt tusenvis av mennesker hjerte. Hun fant et felleferdig hus som hun syntes så spennende ut. Etter å ha gått inn i det finn hun sjokk.
les1

For på innsiden av huset fant ut Lawrence. En eldre man som faktisk bodde i huset. På sin hjemmeside skriver hun om øyeblikket.

«Han har det tøft og tilbringer derfor mesteparten av tiden sin inne i huset. Ensom. Han har mistet sitt høyere øye og har grå stær i det venstre. Men til og med når han traff en ukjent, som praktisk talt bryter seg inn i privatlivet hans, var han ikke annet enn snill og trivelig. Han tillot meg til og med å ta bilder som jeg for alltid kommer til å holde nære hjertet. Innsiden hans er vakker og jeg tenker besøke han flere ganger.»

les2

Leslie takket Lawrence for gjestfriheten og lovet å besøke han igjen.
les3

Noen dager senere dro Leslie tilbake til Lawrence og tok med seg masse mat og drikke. I tre timer satt de nye vennene sammen i det falleferdige huset. De spiste godt, lo og pratet. Hun fikk høre om hans liv. Han hadde opplevd både godt og vondt.
les4

«Han er virkelig tidenes snilleste. Mitt hjerte smeltet. Jeg håper at jeg i slutten av sommeren har klart å vaske og renske ut skrap og søppel fra huset hans, slik at han kan vende tilbake til det hjemmet han en gang hadde.»
les5

Under tiden som fulgte etter deres første møte var Leslie alltid der med mat for å se til at Lawrence fikk i seg nok med næring. Han selv hadde nemlig gitt opp. Han var til og med så ille at Lawrence ikke orket søke hjelp når han fikk slag. Men møte med Leslie satte i gang noe med han. Han begynte sakte men sikkert å finne igjen livsgleden.
les6

Leslie kjente så mye for den ensomme og skadede mannen, at hun innså at en renovering av hjemmet hans var viktig for at livsgleden hans skulle komme tilbake. Derfor satte de igang ett stort renovering prosjekt ved hjelp av Leslies venner og naboer. Hun visste at Lawrence ikke hadde så lang tid igjen å leve. Dette ville bli hans siste tid fylt med glede og kjærlighet.

«Han har snakket med meg om hvordan han vil bli begravd, og han vil jeg skal være der. Jeg sa til han at jeg selvfølgelig skal det. Han fortalte noe for meg som jeg alltid kommer til å bære med meg. Han sa at den dagen jeg dukket opp var den beste dagen i hans liv. Jeg forstår hvordan han føler det. For den beste dagen i mitt liv var når jeg traff han. Han ga meg sjansen til å virkelig forandre noens liv. Å gjøre en så vanlig gjest uten å ville ha noe tilbake. Det er en uvanlig mulighet og jeg er glad for at jeg tok sjansen.»
les7

Tiden gikk og når renoveringen var ferdig fortsatte de å omgås å prate. Om livet i seg selv og hva de likte å gjøre. Lawrence fortalte blant annet at han mistet kontakten med sin bror, det eneste familiemedlemmet som hadde stått han nærmest.
les8

Månedene gikk og Lawrence sin helse ble verre. Da hjalp Leslie han å finne et eldrehjem der han kan tilbringe sin siste tid på best mulig måte. Leslie besøker han fortsatt. Hun tar med favorittmaten hans og iblant henger hunden hennes med.

Lawrence elsker sitt nye hjem – og vet at ingenting han har gått igjennom den siste tiden hadde vært mulig uten Leslie. På hennes hjemmesiden der hun har delt historien skriver Leslie at forhåpentligvis kan flere bli inspirert av vennskapet deres.

«Jeg forteller om det her for å forhåpentligvis inspirere minst en person med å ta være på og ta kontakt med en person de kanskje har mistet kontakten med, eller bare glemt bort. Alle eldre mennesker er fortsatt fulle og liv og jeg kjenner meg velsignet som har møtt en av dem.»

les9

Som Leslie sier, så håper jeg vi kan bli inspirert alle sammen.

Del gjerne om du og ble rørt av denne fantastiske historien om et uventet vennskap!