15. juli 2024

Hun fødte tvillinggutter. 4 år senere oppdager hun noe hun aldri har lagt merke til før!

I november 2015 gjorde Brandie, en ung mamma fra Lakeside i California, et lite eksperiment med tvillingguttene sine. Da oppdaget hun noe hun aldri hadde tenkt på tidligere, og som hun bestemte seg for å dele i et innlegg på Facebook.

Inlegget gikk raskt viralt og ble delt av tusenvis som en viktig påminnelse for oss alle, men kanskje først og fremst for småbarnsforeldre. Les hennes hyllende tekst her!

 

”I dag gjorde jeg et eksperiment. Jeg så på mens mine sønner lekte. Jeg satt i hjørnet og begynte å telle hvor mange ganger de så på meg i ulike situasjoner: for å se om jeg så de kule triksene deres, for å søke bekreftelse eller misnøye med det de gjorde, og for å se mine reaksjoner.

Jeg klarte ikke å la være med å tenke på hvilke signaler jeg hadde sendt, om jeg istedenfor hadde sittet og sett ned på mobiltelefonen eller andre elektroniske apparater.”

tvilling1

 

”28 ganger villle mine engler ha lurt på om internet var viktigere enn dem. 28 ganger ville mine sønner ikke ha fått den oppmerksomheten som de fleste voksne søker.

28 ganger ville mine barn ha lurt på om de var ensomme følelsesmessig. 28 ganger ville de ha forsikret seg om at den du er på nett er det som egentlig er viktig.”

tvilling2

”I en verden der vi aksepteres for den som mennesker tror at vi er, men som vi egentlig ikke er, i en verden der bekreftelse kommer fra hvor mange følgere og «likes» vi har, i en verden der kvalitetstid med sine nære og kjære byttes ut mot isolasjon og sms fra den andre siden av rommet, så oppfordrer seg deg til å våge å være annerledes.”

tvilling3

”Kjære deg, legg vekk de elektroniske apparatene og tilbring litt tid med familien din og de aller nærmeste. Neste generasjon stoler på at vi skal lære dem hvordan man er som voksen. Ikke bruk for mye tid på sosiale medier, du vet aldri hvem som følger med og hvilke signaler du gir til dem.”

tvilling4

Brandies budskap er enkelt, men like viktig for det. Vi er helt enig med henne, spesielt at man aktivt bør omgås med sine nære og kjære når de faktisk er der, istedenfor å gjøre det igjennom mobilen eller datamaskinen. Du får tid til det senere.

[adsense2]

Vi synes Brandies innlegg er en veldig god påminnelse, så del gjerne dette med vennene dine om du er enig!