Hun ville være modell for en dag. Da sørget broren for at hun fikk sitt ønske oppfylt!

112

Skjønnhet finnes i alle mulige former, og det er noe Chris ville vise hele verden – spesielt sin yngre søster.

Gjennom oppveksten, ville Brittany være som storebroren Chris, og gjorde alt han gjorde. Da han en dag viste henne et bilde av ham i en avis, ble han derfor ikke overrasket over at lillesøsterens svar var: «Det vil jeg også gjøre!»

Han prøvde å overbevise henne om at hun allerede var en modell, men hun var fast bestemt på at hun ville føle seg som en ekte modell.

«Jeg har alltid gjort alt i min makt for å gi Brittany de samme mulighetene som jeg har hatt i livet. Så jeg tok ønsket hennes på strak arm.» forteller Chris til Love What Matters, og fortsetter:

«Min søster lykke har alltid vært, og vil alltid være min lykke.»

Siden Chris har kontakter i modellbransen, innså han at han faktisk hadde muligheten til å gjøre søsterens drøm om til realitet. Han gikk ut i sosiale medier og spurte om det var noen som ville ta på seg det spesielle foto-oppdraget – og han fikk tilbakemeldinger fra alle hjørner av verden.

Valget falt på HIVE.studio og Bearwalk Films, som fotograferte Chris og hans vakre søster, Bretagne, like før bursdagen hennes.

Chris’ førsteprioritet var å gjøre søsterens store dag spesiell, men han gjorde så mye mer enn det. Bretagne har Down syndrom, og forhåpentligvis vil dette øke bevisstheten om at mennesker med spesielle behov også kan bidra til å fremme en større aksept.

«Alle skal ha de samme mulighetene her i livet, uansett hvordan de blir født. Skjønnhet kommer i så mange forskjellige former.» sier Chris til Love What Matters.

Bildene ble virkelig fantastiske, og de sender et vakkert budskap.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!