21. juli 2024

Den eldre mannen skjemmes fordi han bruker lang tid. Men svaret får køen til å stoppe!

Hverdagshelter finnes det mange av, men det er ikke ofte de får den oppmerksomheten de fortjener. Men her får dere muligheten til å hylle en veldig spesiell person, som jobber som kasserer på Wal-Mart i Mississippi.

Når Spring Herbison Bowlin besøkte sin lokale matbutikk en dag, ble hun vitne til en hjertevarmende hendelse. En eldre mann skulle betale med mynter, og ble flau fordi han brukte så lang tid på å telle dem. Men istedet for å bli irritert, håndterte kassereren situasjonen på en eksemplarisk måte.

Slik beskriver Spring hendelsen på Facebook:

«Jeg ble varm i hjertet på Wal-Mart ved lunsj. En eldre herres varer ble skannet og han fikk vite det totale beløpet. Han så beklagelig på meg og begynte å telle en håndfull med mynter. Han telte feil og begynte å tenke. ‘Unnskyld meg’ mumlet han forsiktig, med skjelvende hender og stemme.

Den fantastiske kassereren tok hendene hans, la alle myntene på disken og sa: ‘Det går bra. Vi gjør dette sammen!’.

Mannen fortsatte å beklage til oss begge, samtidig som vi forsikret han om at det var greit. De telte ferdig slik at mannen fikk betalt, og så dro han.

Jeg så på denne fantastiske kvinnen og sa; ‘Takk for at du var så tålmodig med ham!’

Hun ristet på hodet og svare; ‘Du burde ikke takke meg. Det som er galt her i verden er at vi har glemt å elske hverandre.’

Jeg vil være litt mer som henne.»

Det er like viktig å hylle de små gode gjerningene som de store. Det gjorde Springs på en fin måte når hun delte historien med vennene sine på Facebook.

Del gjerne historien med vennene dine du også!