De siamesiske tvillingsøstrene deler samme kropp. Nå har de endelig blitt enige om et felles yrke!

1288

Abby og Brittany Hensel er siamesiske tvillinger. De deler det meste med hverandre. Nå har de også klart å enes om hva de vil gjøre med resten av livet deres.

Da de ble født for 27 år siden var de et av svært få siamesiske tvillingpar som hadde felles overkropp. Kun 11 prosent av alle sammenvokste tvillinger fødes med en kropp og to hoder. Abby og Brittany har hver sine organer, noe som betyr at de tilsammen har to hjerter, fire lunger og to magesekker.

Selv om de har egne mål og drømmer, kan det likevel være utfordrende å leve individuelle liv. Ofte må de samarbeide om å nå målene sine, som f.eks. da de tok førerkortet.

Søstrene har studert ved Bethel university og arbeider nå som lærere. De har spesialisert seg i matematikk, og sier at de ulike egenskapene deres kan gjøre at barna fokuserer bedre i klasserommet. De tror forøvrig ikke at utseendet deres vil ha noe å si.

De to har allerede rukket å bli populære blant elevene.

Men det har ikke alltid vært lett å enes om et felles yrke. Mamma Patty forklarer:

«Jeg husker da de var fem år gamle og en av dem ville bli pilot og den andre tannlege. Men de drømmene varte ikke så lenge.»

I dag arbeider de på en barneskole omtrent en time fra hjemmet deres, og etter mange år i rampelyset ønsker søstrene nå å leve et rolig liv med lav profil.

Vi ønsker dem lykke til videre. Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!