Kvinnen gikk ned 206 kilo på 2 år. Se hvordan hun ser ut etter den UTROLIGE forvandlingen!

147164

Det kan være fort gjort å gå opp i vekt, men det er langt mer krevende å kvitte seg med de ekstra kiloene man legger på seg.

Nikki Webster veide flere hundre kilo mer enn det hun burde ha gjort, noe som gjorde enhver hverdagslig oppgave til en stor utfordring. I en alder av 34 år veide hun hele 280 kilo.

Nikkis ekstreme overvekt var rett og slett et resultat av matmisbruk.

«Vekten min svekket meg. Hele kroppen min verket og jeg hatet det. Overspising var et misbruk som holdt på å ta livet av meg.» sier hun.

Vendepunktet kom når Nikki ble invitert med på TV-programmet «Mitt liv med 200 kilo».

Etter å ha innsett hvor alvorlig situasjonen faktisk var, flyttet Nikki fra Arizona til Texas, for å kunne være nærmere legen sin, Dr. Nowzaradan.

Han er en lege som spesialiserer seg på vekttap hos personer med potensielt dødelig overvekt.

Nikki håpet at løsningen på problemet skulle være å operere magesekken, men det var nok ikke så lett.

Hun fikk beskjed av legen om at hun måtte gå ned minst 25 kilo på egenhånd før en operasjon i det hele tatt var aktuell.

Det klarte hun uten problemer, og etter 3 måneder var hun klar for operasjonen.

Men Nikki var fortsatt bekymret for at de dårlige spisevanene hennes skulle komme tilbake og få henne til å gå opp i vekt igjen.

«Bestevennen min Michael opererte magesekken tidligere i år, og han døde. Det gjorde meg veldig urolig.» forteller hun.

Hun bestemte seg for å gjennomføre operasjonen til tross for risikoene, og det ble en stor suksess. I løpet av de første 12 månedene etter operasjonen gikk hun ned 95 kilo!

Men for å virkelig komme til roten av problemet sitt, måtte Nikki grave dypere. Hun kontaktet en terapeut for å overvinne kontrollen over spiseforstyrrelsen sin, for å sikre at hun ikke falt tilbake til gamle vaner.

Etterhvert fikk hun også klarsignal fra legen om at hun kunne gjennomgå en operasjon for å fjerne overflødig hud, noe hun hadde mye av etter å ha kvittet seg med så mange kilo.

I dag veier Nikki rundt 80 kilo, og hun kjemper fortsatt for å holde vekten i sjakk ved å spise sunt. Nå er hun en sunn og glad kvinne, som sier at hun har det bedre enn noen gang.

Dette er virkelig imponerende og inspirerende. Veien fra overvektig til sunn og frisk kan være både og tungt, men til syvende og sist får man uttelling for alt det harde arbeidet.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!