Den eldre damen blir løftet opp av en fremmed mann. Det han gjør med henne da skaper store overskrifter!

21982

Å dra på konserter og lignende er som regel fornøyelige opplevelser, som byr på mye spenning og underholdning. Til og med dagene før arrangementet kan være fylt med spenning og forventninger.

Når ekteparet Thomas og Shayla Harwell skulle på en Brad Paisley-konsert for noen uker siden, tok de med seg sine to år gamle døtre. Men før konserten begynte, la Shayla plutselig merke til en eldre kvinne som hadde problemer i de mange trappetrinnene.

Da reiste Thomas seg og gikk bort til henne.

Han gikk bort til kvinnen og tilbød seg å hjelpe henne bort til setet sitt – men ikke nok med det…

Når konserten var over, gikk Thomas bort til kvinnen for å hjelpe henne igjen.

Men kvinnen var sta, og var fast bestemt på å klar å ta seg opp og ned trappene med minst mulig hjelp. Til slutt innså hun imidlertid at det var for tungt. Og det var da Thomas gjorde det utrolige.

Thomas løftet den gamle damen, og bar henne i armene opp trappen. Da måtte Shayla ta fram mobilen og knipse et bilde.

Bildet publiserte hun på Facebook:

«Hør nå alle sammen, jeg må bare skryte litt av mannen min i kveld. Han gjorde meg så stolt! Da vi satt på plassene våre og ventet på showet, fikk jeg øye på en eldre kvinne som slet med å komme seg ned trappene. Det var tydelig at det var tungt for den gamle damen. Jeg gjorde Thomas oppmerksom på henne og sa at hun trengte hjelp. Han reiste seg umiddelbart for å hjelpe henne ned trappen. Men ikke nok med det – etter showet bar han henne opp trappen igjen!»

Når Thomas satte ned kvinnen på toppen av trappen, smilte hun og takket ham så mye for hjelpen. Dette er virkelig en ekte hverdagshelt!

«Det er jobben min å hjelpe andre.» sier Thomas, som jobber som brannmann.

For en fantastisk herremann.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!