Med dette kjerringrådet unngår du tannlegen. Alt du trenger er 2 ingredienser!

16898

Vi kan alle være enige om at det aldri er særlig gøy å dra til tannlegen.

Personlig er jeg en av de som ikke liker å gå til tannlegen, siden jeg vet at de alltid finner den minste ting. Så drar man derfra med et stort hull i lommeboken, selv om jeg pusser tennene som bare det!

For å ikke få hull pleier jeg å rense munnen min for plakk og karies fra tid til annen. Moren min fortalte meg at mormoren min ikke hadde hatt et eneste hull hele livet sitt, på grunn av et husmorsknep hun hadde lært da hun var ung.

Dette måtte jeg prøve.

To ingredienser er alt du trenger. Etter at jeg prøvde knepet har tannlegebesøkene minket kraftig, og jeg har også fått skryt da jeg har vært der.

Du trenger:
1 ts salt
2 ts bakepulver
vann

Bland de tørre ingrediensene i et glass. Hell over en ts vann, eller nok til at det blir klebrig. Puss så tennene grundig, spesielt framtennene. Skyll deretter munnen med vann.

Kremen smaker ganske vondt, men du trenger ikke å bekymre deg. Om du får noe på tungen går det helt fint, men prøv gjerne å unngå det. Når du pusser tennene med denne blandingen polerer du vekk misfarging og plakk, fantastisk!

Gjenta prosedyren omtrent to ganger i måneden.

Husk å DEL dette trikset med vennene dine på Facebook!