Kjeltringene prøvde å kjøre den ned med bil. Men snømannen lo sist!

3236

Selv om det kan være ugunstig med snø til tider, er det sannelig noe magisk med det første snøfallet.

Det er ikke ordentlig vinter uten snø, og for barn (i alle aldre) gir det endeløse muligheter til å leke seg. Fra snøballkasting, til snøengler, til snømenn; hver eneste hage eller park blir en morsom lekeplass.

Du trenger ikke å være et barn for å nyte snøen. Da det nylig snødde i Kentucky, USA, bestemte Cody Lutz, hans forlovede og hennes søster å ha det litt moro og bygge en søster.

Trioen brykte en stor trestubbe som grunnlag for snømannen, dekket med snø, og toppet den med en hatt. Snømannen ble over to og en halv meter lang. Jeg antar de må ha brukt en stige for å fullføre denne giganten av en snømann!

Noen hadde prøvd å ødelegge snømannen

Kort tid etter de skapte snømannen, som de kalte «Frosty», kom Lutz hjem og fant dekkspor i gården som førte hele veien opp til snømannen. Trestubben de brukte som grunnlag manglet snø, og det var et avtrykk fra en støtfanger på fronten.

Alle disse sporene førte til at Lutz konkluderte at en bil hadde prøvd å kjøre ned snømannen. Sjåføren ble sannsynligvis veldig overrasket da han istedenfor å kjøre på snø, krasjet i en stor trestubbe.

Vi kan bare forestille oss skaden på bilen som krasjet i Frosty, men utenom litt mangel på snø helt nederst, viser snømannen knapt tegn til noen skader.

Frosty står femdeles høyt, med et smil om munnen. Trestubben hindret ham i å bli ødelagt. Ser ut som Frosty var den som lo sist!

Lutz la ut et bilde av Frosty etter krasjet på Facebook og sa: «Dette er Petersburg for deg. De tenkte ikke på den massive stubben i midten. Livet er vanskelig, men det er mye vanskeligere når du er dum».

En person kommenterte: «Det der er hysterisk. Jeg går ut fra at det ikke er særlig mye annet å gjøre i Petersburg enn å prøve å kjøre over snømenn».

I et intervju kalte Lutz opprinnelig den destruktive sjåførens overraskelse for «karma», men han har siden gjort det klart at han egentlig ikke tror på karma. Han mente å kalle det «payback» (hevn). Uansett hva du kaller det, er vi ganske sikre på at sjåføren vil tenke seg om før han prøver å kjøre ned sitt neste snømannsoffer!

DEL gjerne med vennene dine på Facebook!