Flertallet klarer ikke denne testen! Hvor mange T-er ser du på bildet?

8122

Av og til er det greit å ta seg en liten pause fra rutiner og andre forpliktelser i livet. Det kan bidra til å la hjernen få hvile seg litt, og heller komme mer forberedt på andre utfordringer som venter i hverdagslivet.

Hjernegymnastikk i form av kryssord, puslespill, sudoku og andre varianter av utklipp gir de små grå en annen type stimulans enn når man sitter og jobber på en datamaskin eller fikser småting rundt om i huset.

Jeg elsker å teste meg selv på forskjellige måter. Det beste er at det både er morsomt og nyttig!

Når vennene mine og jeg møtes for en kopp kaffe eller lignende, pleier vi alltid å teste hverandre i form av en gåte eller utfordring. Når vi har funnet ut hvem som er kjappest på avtrekkeren den dagen, pleier vi å gå videre til sladder og andre ting.

Hvor mange T-er finner du?
Tilsynelatende er det veldig enkelt, ikke sant? Vel, det store flertallet klarer ikke utfordringen hvis du holder deg til 10 sekunder, som er regelen for denne testen!

Hvordan klarer du deg?
Det er et gult bakgrunnsbilde med mange 7-tall. Men, på en rekke steder er det også noen T-er. Fordi tallet og bokstaven er så like, kan øynene gå i spinn!

Spørsmålet er nå, hvor mange T-er ser du på dette bildet?

Jeg kan avsløre at det er flere enn 5 T-er! Faktisk ganske så mange flere.

Klarer du det? Under bildet kan du se om du har rett.

Nå er det på tide å gi svaret. På bildet er alle T-ene hvite.

Det riktige svaret er 9 T-er på bildet!

Fant du mer enn 5 stk? Da har du gjort en god jobb!

DEL denne morsomme utfordringen med vennene dine på Facebook!