Hun skulle bare varme egget i mikroen. Men når hun åpnet døren smalt det!

912

19 år gamle Courtney Wood går nå ut med en advarsel, etter at hun ble blind på det ene øyet som følge av et uhell på kjøkkenet.

Tenåringen skulle bare varme et egg i mikrobølgeovnen – så eksploderte det i ansiktet hennes!

Jenta, som er fra Newcastle i Storbritannia, brukte en metode hun har brukt mange ganger før.

«Det var tidlig på morgenen første juledag, og jeg skulle lage meg frokost. Jeg stekte litt bacon, og la et egg i en mugge med vann som jeg satte i mikrobølgeovnen.» forteller hun.

«Mikroen plinget ikke, så jeg tok ut egget og sjekket baconet. Men når jeg snudde meg tilbake mot egget, eksploderte det rett i ansiktet på meg.»

Courtney, som bor alene, forteller at hun begynte å skrike, og løp rett til badet hvor hun spylte ansiktet med kaldt vann. Hun var i så mye smerte at hun bestemte seg for å ringe en venn.

Oppskrift på verdens beste vafler Oppskrift på verdens beste ostekake

«Jeg kunne ikke se, og jeg skrek i smerte. Vennen min kom umiddelbart og han ringte 113.»

Legene ved Royal Stoke University Hospital skrev ut morfin til den unge kvinnen, og forsikret henne om at skadene var overfladiske og ikke permanente.

«Synet på det høyre øyet mitt kom tilbake i løpet av 48 timer, men jeg kan fortsatt ikke se ordentlig med venstre.» sier Courtney.

«Dette er noe av det mest smertefulle jeg har opplevd. Det var forferdelig, og jeg håper virkelig ingen andre trenger å oppleve dette.» avslutter hun.

Del gjerne historien med vennene dine, slik at dette ikke skjer med dem!