Mobberne sier hun ikke fortjener mannen sin. Men det hun svarer da er SÅ bra!

2423

Jenna Kutcher er ikke bare en talentfull bryllupsfotograf. Hun er også en populær deltidsblogger, noe hun har vært i mange år.

Men den amerikanske 29-åringen har kjent litt på ulempene popularitet kan medføre. hun har blitt kritisert både for utseende, og for ekteskapet med fitnesstreneren Drew.

I mars i fjor fikk Jenna en personlig melding på Instagram – som slukte det siste hun hadde av tålmodighet. Da gikk hun ut med en beskjed til følgerne sine:

«Her om dagen fikk jeg et spørsmål – noen lurte på hvordan en person som meg kunne få meg en mann som Drew. Jeg må innrømme at det såret meg.

En stor del av usikkerheten min kommer fordi jeg er gift med Mr. Sixpack. Hvordan skal en fyldig jente som meg, få en kjekk og sprek mann som han? Noen ganger føler jeg meg så dårlig, og tror at jeg ikke fortjener ham fordi jeg ikke er tynn.

Men denne mannen har klemt hver eneste ekstra kilo, hver eneste kurve, hver dag det siste tiåret. Han forteller meg alltid at jeg er vakker, til og med når jeg selv har vanskelig for å tro det.

Ja, lårene mine rører hverandre. Armene mine er tykke og rumpa mi e bred. Men i Drew har jeg funnet en mann som elsker meg for den jeg er.

Jeg er så mye mer enn bare kroppen min. Akkurat som deg, Drew og alle andre. Ekte kjærlighet strekker seg så mye lengre enn utseende!»

Jenna og Drew har vært lykkelig gift i 11 år, og er et godt eksempel på at det ytre ikke betyr noe. Ekte kjærlighet finner man på innsiden.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!