Etter én enkelt forandring, begynner hun å rase ned i vekt. Se på den utrolige forvandlingen!

2669

Like etter nyttår er det mange som går inn for å komme seg i form igjen – etter å ha kost seg ekstra mye i julen.

Mange har trening som nyttårsforsett år etter år, men klarer likevel aldri å komme seg opp av sofaen og på treningssenteret. Denne kvinnen derimot, har virkelig gjort en utrolig jobb.

Dette er Keely Dellit. Hun gikk ned hele 57 kilo – på bare 14 måneder! Men hva er Keelys hemmelighet?

Sakte men sikkert endret hun spise- og mosjonsvanene sine.

Slik klarte hun å gå fra å være sykelig overvektig, til å bli sunn og tilfreds med seg selv.

«I starten kuttet jeg ikke ut fastfooden og søtsakene jeg elsket. Jeg reduserte bare størrelsen på porsjonene. Så byttet jeg gradvis over til sunnere alternativer. Grillet kylling istedet for sprøstekt, for eksempel.» forteller hun.

«Så byttet jeg ut brus med juice, før jeg senere gikk over til vann. Jeg begynte å spise brun ris i stedet for hvit, og prøvde med frem med alternativer til meieriprodukter, som for eksempel mandel- og soyamelk. I tillegg sluttet jeg å spise ute, og fokuserte heller på å lage god mat hjemme. Og de små, gradvise endringene i kostholdet gjorde det mulig for meg å begynne å forandre livsstilen min.» fortsetter hun.

Keelys frokost består av eggerøre av to egg, og en liten skål med havregryn og bær. Til lunsj pleier hun å spise en stor salat med enten grillet kylling eller tunfisk. Hvis hun føler seg småsulten i løpet av dagen spiser hun proteinbarer, gulrøtter eller naturlig peanøttsmør.

En typisk middag for Keely består av stekt fisk og en stor haug med kokte grønnsaker.

Det er ingen garanti for at en slik diett fungerer for alle, men for Keely fungerte den, i kombinasjon med mye mosjon, åpenbart veldig bra!

Kjenner du noen som har godt av litt ekstra inspirasjon i hverdagen?

Del gjerne artikkelen med dem!