Hvilket dyr legger du først merke til på dette bildet? Svaret kan avsløre mye om personligheten din!

1986

Underbevisstheten er et mysterium som stadig overrasker, men noe vi vet ganske sikkert er at den kan fortelle mye om deg som person. Eksperter sier at underbevisstheten er en slags lagringsenhet for ting som for eksempel minner og ferdigheter, og tro og frykt.

Den er bygget opp av alt du har sett og opplevd, selv om du ikke husker det. Og det som er interessant er at underbevisstheten er direkte koblet til den bevisste delen av oss.

Nedenfor ser du et bilde med mange forskjellige dyr på. Det dyret du først legger merke til på bildet, skal kunne si noe om personligheten din. Men dette re bare en morsom test, så ikke ta den for alvorlig.

1. Ser du sebraen først?

Hvis sebraen var det første dyret du fikk øye på, kan du beskrives som morsom, innflytelsesrik og karismatisk. Du er aktiv og spontan, og har en veldig smittsom personlighet. Du har uslåelige kommunikasjonsevner, og hadde egnet deg godt som selger.

2. Katten

Hvis du så katten først, er du en person som ikke er særlig glad i å snakke. Noen tror kanskje det er fordi du er sjenert, men egentlig er det fordi du foretrekker å observere ting fra avstand, og analysere det du ser og hører. Du bryr deg ikke om hva andre tenker om deg, og hadde helst sett at ingen brydde seg om hva du tenker om dem.

3. Anden

Du er 100 prosent optimistisk, og ingenting kan få deg til å føle deg nedfor – hvis du så anden på bildet først. Du lever i nuet og elsker å nyte livet fullt ut. Du liker å utforske nye steder, lære nye ting, og nysgjerrigheten til kjenner ingen grenser.

4. Koalaen

Hvis det første dyret du så på bildet var koalabjørnen, er du en person som liker å ta livet med ro. Du lever i ditt eget tempo, uansett hva. Du er snill, sensitiv og omsorgsfull, og alle vennene dine vet at du er der for dem. Du er ikke spesielt glad i store fester, men koser deg heller med en god film eller en bok.

5. Elefanten

Hvis elefanten først fanget blikket ditt, er du en lojal og ansvarlig person, som dine venner og familiemedlemmer alltid kan stole på.

Hvis de trenger hjelp med noe, vet de at de kan komme til deg. Du er ikke bare en god lytter – du er også en uslåelig problemløser.

6. Bjørnen

Fikk du øye på bjørnen først, kan det bety at du er veldig logisk, konservativ og tradisjonell. Du har høye verdier, og bygger opp livet ditt etter dem. Du er stille og observerende, liker ikke bråkete og travle steder, og søker alltid etter harmoni.

7. Giraffen

Hvis det første du så var en giraff, tyder det på at du er fleksibel og i stand til å tilpasse deg enhver gruppe eller situasjon. Du elsker å snakke og har ingen problemer med å holde en samtale med noen gående.

Du er også enkel å ha med å gjøre, og har beina god plantet på jorden. Du er veldig sensitiv, men nesten ingenting kan gjøre deg trist.

8. Grisen

Du er veldig selvstendig og jobber best på egen hånd. Du har et skarpt sinn hvor tankene går i 100 kilometer i timen, så du har sjeldent tid til å forklare alt du tenker på til alle. Du har et godt øye for små detaljer, har utmerket hukommelse og en fantastisk evne til å analysere.

9. Kaninen

Dette kan bety at du er kreativ, full av energi og har et godt, smittsomt humør. Du har et smil om munnen uansett hvor du drar, og alle vil være din venn. Du har en fantastisk sans for humor, uansett anledning.

Du er gjennomtenkt og empatisk, og elsker å få andre mennesker til å le.

10. Løven

Hvis løven var det første dyret du så, er du en naturlig ledertype. Du vet hvordan du overbeviser folk til å følge deg, men noen ganger har du en tendens til å være litt dominerende.

Du er ikke redd for utfordringer – faktisk liker du å få muligheten til å vise hva du kan, og å føle deg som en vinner.

11. Uglen

 

Dette kan bety at du er veldig analytisk og dyptenkende. Du liker å ha det stille og rolig rundt deg, og føler deg ikke spesielt komfortabel i sosiale sammenkomster. Du liker å ha alt ordnet og organisert, og er på mange måter en perfeksjonist.

Stemte noe av dette overens med det første dyret du fikk øye på og din personlighet?

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!