Den frekke gjesten krever at restauranten informerer om at de har en funksjonshemmet ansatt. Da gjør sjefen DETTE!

2320

Amanda Cartagine er mye mer enn bare næringsdrivende. Hun er et viktig medlem av samfunnet, sjef for flere arbeidstakere, og mamma til et barn med spesielle behov.

Sistnevnte ble en avgjørende faktor for hvordan hun håndterte et problem på arbeidsplassen.

Amanda driver en liten restaurant som heter Pizza Inn, og når hun hørte hva en av kundene hadde sagt til betjeningen en dag, fikk hun hakeslepp – og bestemte seg for å ta grep.

Som mor til et barn med Down syndrom, vet Amanda godt at barn med spesielle behov kan trenge litt mer tid til å lære seg ting. Men når de først har lært, er mulighetene uendelige.

Ifølge WYFF News, var det sønnen som inspirerte Amanda til å ansette mennesker med funksjonshemninger på restauranten sin.

Akkurat som en mor, gjør Amanda alt for å beskytte sine ansatte, og for å sørge for at de føler seg verdsatt. Derfor ble hun rasende da hun fikk høre at en av restaurantens gjester hadde fått en av de ansatte til å føle seg ubrukelig og verdiløs.

Gjesten hadde bedt den ansatte, som lider av austisme, om å fylle opp salatskålen i salatbaren. Men dette var ikke en oppgave den ansatte hadde blitt opplært til, da de alle trenes opp i ulike oppgaver.

«Det er ikke hans jobb. Vi har lært ham opp til andre gjøremål.» forklarer Amanda.

Men gjesten var lite fornøyd. Han ropte og skrek til betjeningen før han stormet ut – og ba restauranten om å henge opp et skilt for å informere kundene om at det jobber funksjonshemmede mennesker der.

Amanda tenkte seg litt om før det gikk opp for henne hvordan hun skulle løse situasjonen.

Hun tenkte at et skilt var en genial idé – ikke for å advare kundene, men for å beskytte sine ansatte og få dem til å føle seg verdsatt.

Hun hang derfor opp dette skiltet utenfor restauranten sin:

«Vi er stolte av å være en rettferdig arbeidsgiver, som ansetter alle Guds barn!»

Nedenfor kan du se en nyhetsreportasje om hendelsen.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!