To menn sniker seg inn og ut av rommet hennes hver kveld. Så avsløres den utrolige årsaken!

1673

I over 10 år har to menn sneket seg inn og ut av Kathy Felts soverom, og etter at den utrolige historien ble offentliggjort, har den forbauset tusenvis av mennesker.

Å bo i et trygt og godt nabolag er noe alle kan sette pris på, spesielt hvis man har barn i familien. Å ha hyggelige og snille naboer kan føles veldig betryggende.

Det vet Kathy alt om. Hun bor i et nydelig lite nabolag, med høflige og snille naboer. Men hun lider av MS og er mer eller mindre en fange i sitt eget hjem.

MS er en sykdom som rammer sentralnervesystemet, og forårsaker betennelser i nervetråder. Det gjør at det vanskelig å bevege seg, og noen ganger kan det nesten være helt umulig.

Kathy klarte ikke engang å komme seg opp av sengen på egen hånd – men hun nektet å flytte inn på et sykehjem. Men når en av naboene hennes fikk høre om Kathys situasjon, bestemte han seg for å hjelpe.

Han banket på døren hennes for å tilby seg å hjelpe henne. Kathy var skeptisk i begynnelsen, men hadde ikke noe annet valg enn å gi det et forsøk. De to sønnene hennes pleide å hjelpe henne opp av sengen om morgenen, men de hadde dessverre ikke anledning på kveldene.

Derfor gikk Kathys godhjertede nabo, Pugmire, fra dør til dør i lokalsamfunnet – og han klarte å samle 60 sterke menn som var villige til å hjelpe den eldre kvinnen.

Sammen satte de opp en timeplan, og sørget for at to menn dro hjem til Kathy hver kveld, for å hjelpe henne fra rullestolen til sengen, og for å sørge for at hun ellers hadde alt hun trengte. Og dette har nå pågått i over 10 år!

Nedenfor kan du se en nyhetsreportasje om den rørende historien.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!