Andrea Bocelli gjør seg klar ved pianoet. Men når DENNE mannen dukker opp ved siden av, røres alle til tårer!

1828

Den italienske sangeren Andrea Bocelli har i årevis sjarmert mennesker verden rundt med sin fantastiske stemme. Han har også opptrådt side om side med noen av verdens største artister, blant annet Celine Dion og Sarah Brightman.

Men duetten du nå er i ferd med å høre er likevel mer spesiell enn noe Bocelli har gjort før. Dette videoklippet ble publisert på Youtube for en ukes tid siden, men har allerede rukket å få over 10 millioner visninger! Og etter å ha sett klippet selv, forstår du godt hvorfor!

«Alle som er foreldre og forstår seg på det dyrebare ansvaret man har som mor eller far, kommer til å forstå budskapet i denne sangen. ‘Fall on me’ er den første sangen jeg har sunget sammen med min sønn Matteo Bocelli.» sier Andrea om videoen.

Videoen er både sterk og vakker, og teksten presser seg langt inn i sjelen. Det er rett og slett vanskelig å holde tårene tilbake når man ser denne vidunderlige duetten mellom far og sønn.

Se videoklippet nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!