Den unge kvinnen har reddet 6 personer fra å ta selvmord. Med en veldig enkel og effektiv metode!

1336

Wearmouth broen i den britiske byen Sunderland er godt kjent, men ikke fordi den er så fin å se på. Broen er mest kjent for alle som har tatt sitt eget liv ved å hoppe fra den.

18 år gamle Paige Hunter, som er fra Sunderland selv, kjenner godt til hvordan det føles å stå på kanten. Hun har nemlig stått der selv, med ryggen mot gelenderet og blikket ned mot vannet.

Men heldigvis klarte to forbipasserende å overbevise henne om å ikke hoppe, noe hun i dag er utrolig takknemlig for. Samtidig bestemte hun seg for å bruke sin erfaring til å hjelpe andre i samme situasjon.

Derfor begynte hun å skrive lapper som hun hang opp på den samme broen.

«Stop. Pust. Det finnes bedre løsninger, og det er så mange som elsker deg.»

«Ikke gjør det. Uansett hva du går gjennom, kommer det ikke til å ødelegge deg.»

«Jeg sier ikke at det blir enkelt, men det er verdt det. Du vil ikke dø, bare bli kvitt smerten du føler.» er noen av budskapene.

«Jeg håper jeg kan overbevise folk om at livet er verdt å leve.» forklarer 18-åringen på Facebook.

Og siden hun begynte å henge opp lappene, har Paige blitt kontaktet av 6 personer – som sier at ordene hennes har fått dem til å ombestemme seg.

«Takk, Paige! Ikke bare har du gitt meg en ny sjanse i livet, men du har også skånet familien min for så mye smerte og sorg. Ord kan ikke beskrive hvor takknemlig jeg er. Du er en så fantastisk, uselvisk ung kvinne. Jeg hadde ikke vært i live i dag hvis det ikke hadde vært for deg.»

Paiges drøm om å hjelpe folk i vanskelige situasjoner gikk i oppfyllelse.

Paiges historie har nå spredt seg verden rundt, og hun har ikke bare reddet 6 liv. Hun har også fått folk til å snakke om selvmord, et viktig tema som det snakkes alt for lite om. Veldig imponerende av en så ung kvinne som for kort tid siden var på sitt laveste punkt i livet selv.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!