Han står og skjelver som et aspeløv. Men når han begynner å synge tar han pusten fra HELE salen!

1452

Dette klippet er kanskje ikke helt ferskt, men vi føler at det er på tide å trekke det fram igjen, da det har vist seg å være en inspirasjon for mange som sliter med nervøsitet, og som på grunn av det ikke har vært i stand til å få ut sitt fulle potensiale.

Christopher Maloney brukte fem år på å bygge opp nok mot til å melde seg på den britiske utgaven av X-faktor. Han blir fort nervøs, og synes det er vanskelig nok å synge foran venner og familie. Hvordan skulle han da klare å opptre på TV, foran hele det britiske folk?

I stedet for å velge seg en enkel sang, gikk Christopher for noe selv erfarne sangere ville fått problemer med – «The rose» av Bette Midler. Sangen har en rekke krevende partier og Christopher visste at han måtte beherske alle skulle han klare å vinne dommernes gunst.

Heiet fram av publikum, og med et stort ønske om å vise hva han kunne, greide Christopher å overvinne nervøsiteten og gi en oppvisning i sangkunst som ga selv de så vante jurymedlemmene en kraftig bakoversveis!

Se videoen under og del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!