Han spør tilfeldige amerikanere om de klarer å peke ut et land på kartet. Resultatet gir ham SJOKK!

2149

Amerikanerne blir ofte beskyldt for å ha lite kunnskap om resten av verden. Kanskje er det arroganse, manglende nysgjerrighet eller et mediokert skolevesen. Tar vi utgangspunkt i videoen under er det ihvertfall liten tvil om at mange amerikanere har store kunnskapshull når det gjelder andre land, og i noen tilfeller også sitt eget.

I USA liker de å fortelle seg selv at de er «best i verden». Hva det er de er best i vites ikke, men det er ihvertfall ikke geografi. Det kom tydelig fram da Jimmie Kimmel, et kjent amerikansk TV-ansikt, ba tilfeldige mennesker i Los Angeles om å peke ut noen land på et kart.

Det var ikke et spesifikt land han var ute etter, han ville bare se om personene klarte å peke ut et hvilket som helst land. Det var det ikke alle som fikk til. Flere mente at Afrika var et land, andre igjen slet med å lokalisere USA. Heldigvis var det en gutt som viste at ikke alle amerikanere er like uvitende.

Se videoen under, og del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!