Bryllupsfotografen stopper vielsen og BREKKER nesen til brudgommen. Nå blir han hyllet av tusener!

3746

En tyrkisk bryllupsfotograf blir nå hyllet av tusener på sosiale medier. Årsaken? Han fikk stanset et bryllup hvor en 15 år gammel jente stod brud.

I starten av juli skulle den 15 år gamle jenta giftes bort i det østlige Tyrkia. Det var helt til den samvittighetsfulle fotografen bestemte seg for å gripe inn.

Onur Albayrak var leid inn for å ta bilder av seremonien, men da han fikk se bruden tillot ikke samvittigheten hans ham å fortsette. Hun var 15 år gammel og skalv av redsel, ifølge nyhetsbyrået Reuters.

Onur forteller at han møtte brudgommen noen uker før bryllupet, men at han ikke hadde sett bruden før. Da han fikk greie på alderen hennes forsøkte han å stoppe bryllupet. Det endte med at han ble angrepet av brudgommen, noe som resulterte i at Onur brakk nesen hans.

«Jeg skulle ønske det aldri hadde skjedd, men det gjorde det,» forteller Onur. «Om du spør meg om jeg hadde gjort det samme igjen, hadde jeg nok svart ja. Barnebruder er offer for barnemisshandling og ikke noe kan få meg til å fotografere et barn i brudedrakt.»

Barn skal ikke giftes bort! DEL dersom du er enig!