Kvinnen ble frastjålet håndvesken. 25 år senere finner to fiskere noe UTROLIG på havets bunn!

881

Det er et ordtak som heter at alt som ikke er brent eller stjålet kommer til rette en dag. Nå kan det se ut til at dette ordtaket trenger å modifiseres…

April Bolt fra Sør-Carolina i USA hadde aldri trodd hun ville få tilbake håndvesken som hun ble frastjålet i 1992. Selv om det bare var en allminnelig veske, ble April veldig lei seg da de frekke tyvene stakk av med den.

«Jeg gråt, selv om jeg ikke hadde mer enn 500 kroner i den. Men det var mye annet i vesken,» forteller April.

Men April skulle få erfare at livet er fullt av overraskelser.

Vesken ble fisket opp av elleveåringen Brodie Brooks og onkelen hans, Ben Myers. Da hadde den ligget på bunnen av innsjøen Hartwell i 25 år.

De to fiskerne trodde de hadde fanget en kjempefisk og stod klare med håven for å få fangsten over i båten, men de fikk seg en overraskelse da de så hva som kom opp fra dypet.

«Jeg hentet håven og Brodie tok den opp av vannet. Plutselig ser jeg at det er en håndveske. Jeg sa ´Nevø, du har ikke fanget en fisk, du har funnet en skatt´,» forteller Ben Myers til Fox Carolina.

De trodde først at håndvesken var tom, men så åpnet de den og fant en hel del saker. Det var et kredittkort, et studentkort, en gammel kam, leppestift og gamle fotografier av en baby.

Det var noe kjent med navnet på kredittkortet, April Bolt. Ben var nemlig en gammel klassekammerat av tantebarnet hennes, og han regnet henne som en venn av familien, selv om han ikke hadde sett henne på ti år.

«Å fiske opp en håndveske, for så å kjenne personen den har tilhørt – det er ganske utrolig!»

Han kontaktet April. Hun ble naturligvis glad, og ikke minst ganske overrasket, for å få tilbake vesken.

«Jeg kunne ikke tro det, jeg var målløs. Jeg trodde aldri jeg ville få se den vesken igjen,» forteller April.

Hun elsket vesken av en spesiell grunn: den inneholdt babybildene av hennes nyfødte sønn.

«De bildene betydde alt for meg. Sønnen min er nå 26 år gammel, men var 15 måneder på bildene. Jeg fikk en profesjonell fotograf til å ta bildene, vi hadde ingen mobiltelefoner på den tiden, så de var ekstra verdifulle for meg.» Hun fortsetter:

«Bildene er i dårlig forfatning, men det er mulig å se hvem det er. Det er uansett veldig gledelig å få dem tilbake.»

Livet er sannelig fullt av overraskelser! Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!