39-åringen har drømt om å bli sanger hele livet. Så får hun endelig sjansen til å vise hva hun kan!

1407

Det finnes de som gjør alt for å oppnå drømmen sin; mennesker som bruker år av livene sine på å perfeksjonere et talent, som de så gir alt de har av tid og energi på å forsøke å slå gjennom med – forsøke å bli en artist.

En av disse drømmerne er Glennis Grace fra Nederland. Hun har, helt siden hun var liten, visst at hun skulle bli sanger, og da hun ikke lenger så en mulighet for å oppnå dette i hjemlandet, satte hun seg på flyet til USA for å delta i talentkonkuransen «America’s got talent».

Glennis skjønte at dette var hennes store sjanse. Skulle hun endelig få gjennombruddet hun hadde drømt om så lenge?

I stedet for å velge en enkel sang, en hun var trygg på at hun klarte å gjennomføre uten feil, valgte hun en veldig krevende Whitney Houston sang. Mange før henne har forsøkt å tolke Whitney Houston, og nesten like mange har feilet. Skulle Glennis bli en av dem?

Dersom det på forhånd hadde vært noen tvil, forsvant den med det samme Glennis åpnet munnen og de første strofene kom strømmende ut av munnen. Fra da av var ingen i tvil: Glennis Grace var virkelig en artist!

Høre den vakre sangen i videoen under og del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!