Tenåringene ser bestemoren slå på bilen med en hammer. Så hører de 7 ord som får de til å bryte inn!

928

Ulykker skjer, det er noe alle foreldre vet godt. Men når uhellet først er ute, gjelder det å lære av sine feil. Alle foreldre gjør selvfølgelig jobben sin så godt de kan, men i realiteten er det umulig å bli den perfekte mammaen eller pappaen.

Enkelte feil kan dog være vanskeligere å legge bak seg enn andre. Det fikk Teresa Gall erfare.

Hun er både mor og bestemor. Men en dag skjedde det utenkelige: ved et uhell låste hun inn sitt 17 måneder gamle barnebarn, Liam, inn i bilen – midt på sommeren.

Dette er Jack Long og Shane Simpson, to tenåringer som spiller amerikansk fotball i delstaten Missouri. På den sommerdagen Teresa låste inn barnebarnet i bilen, var de to guttene på vei hjem fra trening. Men da de kom på parkeringsplassen fikk de øye på den panikkslagne bestemoren.

De gikk nærmere og så at hun banket løs på bilen – med en hammer.

Gutten syntes det var noe merkelig med kvinnens oppførsel. Først trodde de at hun bare hadde låst nøklene inn i bilen. Men da de bestemte seg for å ta en nærmere titt på situasjonen, skjønte de alvoret.

«Det er en baby innelåst i bilen!» ropte hun.

Det var 35 grader og stekende sol. Guttene skjønte at de måtte hjelpe. De overtok hammeren og dundret løs – helt til ruten knuste.

Bestemoren var overlykkelig og lettet over å kunne holde barnebarne i armene igjen.

«Hver gang jeg ser dem sier jeg takk.» forteller Teresa om tenåringsguttene som reddet Liam. «Jeg vil ikke engang tenke på hva som kunne ha skjedd. Jeg er evig takknemlig.»

Men guttene mener det de gjorde var en selvfølge:

«Enhver normal person ville ha gjort det samme» sier de.

Noen dager etter den skremmende hendelsen, fikk Liam besøke guttene på fotballtrening – og det ble en uforglemmelig dag!

Se selv i videoklippet nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!