23. juni 2024

Den kreftsyke kvinnen gifter seg i sykehussengen. Neste dag tar hun farvel med mannen i sitt liv.

Heather og David møttes på dansekurs og fallt for hverandre med det samme. 23. desember 2016, mens de to kjørte hestevogn gjennom julegatene i hjembyen deres i Connecticut, gikk David ned på kne og spurte Heather om hun ville bli hans kone.

Med gledestårer i øynene svarte hun et rungende ja. Det var den lykkeligste dagen i deres liv, men gleden kom til å bli kortvarig. Samme dag som frieriet, oppdaget legene en kul i Heathers bryst og fem dager senere ble hun diagnostisert med en agressiv form for brystkreft.

Paret hadde planlagt å gifte seg 30. desember neste år, men på grunn av de uheldige omstendighetene ble de nødt til å utsette bryllupet.

Heather ble gradvis dårligere. Likevel bestemte de seg for å gjennomføre bryllupet innen den planlagte tiden. 22. desember 2017, nesten nøyaktig et år etter at David hadde fridd, sto bryllupet. Heather var for syk til å kunne flyttes, så vielsen foregikk i sykehussengen omkranset av venner og familie.

«Heather var aldri i tvil. Hun skulle gifte seg med sin store kjærlighet,» sier Christina Karas, brudepike og en av Heathers beste veninner.

Heather var så svak at familien så for seg at de bare måtte legge brudekjolen over henne som et teppe. Men de fikk henne tilslutt inn i kjolen og seremonien kunne begynne.

Hun strevde med å si løftene sine, men klarte til slutt å stotre fram de ordene hun selv hadde valgt og som best beskrev kjærligheten hennes til David.

Det ble det siste hun sa.

18 timer etter at de giftet seg banket Heathers hjerte for aller siste gang. Hun ble bare 31 år gammel.

Begravelsen fant sted 30. desember, nøyaktig samme dag som de to hadde planlagt å gifte seg for litt over et år siden, og i den samme kirken.

Ble du rørt av denne vakre kjærlighetshistorien? Del den gjerne med vennene dine på Facebook.