Flyet blir forsinket med to timer. Da bestemmer de tre mennene seg for å gjøre noe HELT fantastisk!

969

Å vente på flyplasser er noe av det kjedeligste som finnes, særlig om flyet ditt er forsinket. Du bare sitter der: setene er vonde, maten smakløs og medpassasjerene sure. Alt som kan få tiden til å gå tas derfor imot med stor takk.

Da opproperen annonserte at flyet deres ville bli forsinket med minst to timer, bestemte disse tre irene seg for å gjøre noe for å få opp stemningen.

De tre musikantene Geoff, Daoiri og Robbie ble enige om at noe måtte til for å få tiden til å gå litt fortere, både for dem selv, men også for de andre passasjerne. Løsningen ble å ta frem instrumentene og by på en trall!

Snart hadde de alles øyne på seg. Daoiri begynte å synge «Gallway girl», en kjent irsk folkesang. Det som så skjedde var smått utrolig. Folk rundt begynte å klappe i hendene og flere sang med på den folkekjære sangen. Sammen skapte de en fantastisk stemning!

Se selv i videoen under, og DEL gjerne med vennene dine på Facebook!