23. juli 2024

De fleste har denne flasken i skapet. Men du vil bli overrasket over ALT den kan brukes til!

De fleste har nok hørt om Listerine: munnskyllevannet som gir deg frisk pust og som også skal være bra for tannkjøttet. Men den lyseblåe vesken har flere nyttige egenskaper utover disse. I denne artikkelen gir vi deg 10 nyttig tips til hva du kan bruke Listerine til.

1. Mot fotsopp
Ønsker du å bli kvitt den plagsomme fotsoppen samtidig som du tar deg et behagelig fotbad? Bland litt Listerine med varmt vann og bad føttene i 20 minutter – soppen vil forsvinne på null komma niks!

2. Gjør toalettet skinnende rent
Listerine rengjør toalettet ditt, og gir det samtidig en frisk duft. Hell Listerine i toalettskålen og vask med dobørsten; toalettet vil bli skinnende rent!

3. Lindrer innsektbitt
Listerine kan faktisk hjelpe mot ubehagelige innsektbitt og irritert hud. Dypp en bomullsdott i munnskyllevannet og gni den utover det berørte området.

4. Som deodorant
Har du glemt å kjøpe deodorant kan du faktisk gni litt Listerine under armhulene for å unngå vond lukt!

5. Mot flass
Masser litt Listerine inn i hudebunnen og pakk så håret inn i et håndkle. Etter noen minutter skyller du håret og tar farvell med flassen!

6. Mot lopper
Har du hund? Da har du kanskje erfart å måtte hanskes med lopper. Loppesjampo er dyrt, men du kan faktisk bruke Listerine i stedet. Bland det med vann eller hundesjampo og gi hunden din et rensende bad!

7. Rengjøre ansiktet
Listerine har antiseptiske egenskaper, noe som gjør det godt egnet til å bekjempe diverse hudproblemer.

8. Rengjøre tannbørsten
Mange tenker ikke over at tannbørsten må rengjøres med jevne mellomrom. Listerine egner seg godt også til dette.

9. Vaske mobilskjermen
Mobilskjermen er en av de tingene som berøres mest i løpet av en dag, og den er hjem til flere bakterier enn vi liker å tro. Rengjør den effektivt med litt Listerine og du slipper å tenke på bakteriene.

10. Mot flått
Ingen liker å få flått, men når uhellet først er ute er det lurt å få den fjernet så fort som mulig. Et tips kan være å ta litt Listerine på en serviett og legge den over flåtten. Mange opplever da at det blir lettere å fjerne den.

Var ikke dette gode tips? Del dem gjerne med vennene dine på Facebook!