Den eldre kvinnen får ikke lenger til å sminke seg. Da gjør mannen hennes noe INGEN kunne forutse!

1567

Det irske ekteparet Des og Mona har vært gift i 56 år. De har vært gjennom tykt og tynt – gode og onde dager. Nå som helsa er i ferd med å svikte er det viktigere enn noen gang å ta vare på hverandre.

I løpet av de siste årene har Monas syn gradvis blitt dårligere. I tillegg sliter hun med ustøe hender noe som gjør det vanskelig å gjennomføre daglige gjøremål. Heldigvis har hun en ektemann som ikke er redd for å trå til når det trengtes.

Des har forsikret seg om at Mona kan bevege seg rundt i hjemmet på en trygg måte. Han har også begynt å lage mesteparten av maten, men det er en annen syssel han har fått mest oppmerksomhet for…

Det begynte da Mona leide inn en profesjonell sminkør til bursdagsfesten sin.

Des fulgte nøye med og ba sminkøren, Rosie O’driscol, om å vise ham de ulike stegene i prosessen.

«Des tok sminkekosten og ville prøve selv,» sa Rosie til BBC.

Nå som synet til Rose var i ferd med å svikte, i kombinasjon med at hun var blitt så skjelven på hånden, var det ikke lenger mulig for henne å sminke seg på egenhånd og Des forstod at det nå var opp til ham ta seg av skjønnhetspleien.

Historien spredte seg raskt på nettet. Særlig en persom ble imponert over Des sin hengivenhet ovenfor kona. Da kjendissminkøren Mario Dedivanovic, som bl.a. har sminket Kardashian-pikene, fikk høre om det irske ekteparet bestemte han seg for å hjelpe. Han inviterte derfor begge to til London.

«For noen måneder siden fikk jeg høre om Des og Mona, et ektepar fra Irland. Mona hadde begynt å miste synet og Des hadde derfor startet på et sminkekurs. Jeg ringte manageren min og sa at jeg ville invitere dem til London og ´The Master Class´,» skriver Dedivanovic på instagram-kontoen sin.

Des fikk mange tips til hvordan han kunne forbedre sminkingen, og Mona sier hun ble beæret over all vennligheten.

«Han virket genuint interessert i å bli kjent med oss,» forteller hun. «Sminking, og Mario, og Kardashian – dette er nye ting for oss.»

Var ikke dette en fin historie? Se også videoen under, og del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!