Da alenemoren føder trillinger får hun panikk og spør Facebook om hjelp. Så får hun DETTE svaret!

2658

Alle alenemødre vet hvor skremmende det kan være å måtte oppdra et barn på egenhånd. Men ordet «skremmende» finnes ikke i vokabularet til 25 år gamle Hayley Arsenault. Hun var bare glad da hun ble gravid.

Uroen kom likevel da hun fikk vite at hun ikke bare ventet ett barn, men tre!

Hun spurte derfor om råd på internett, men hun var ikke forberedt på svaret…

Etter at de tre guttene Hogan, Rylan og Finn kom til verden, ble livet til Hayley snudd på hodet. Hverdagen ble nå en tilsynelatende evig rundans av amming, bleieskift og bading.

Hayleys mor var behjelpelig med det hun kunne, men hun bodde langt unna og ble nødt til å reise tilbake etter å ha tilbrakt en stund hos den nybakte moren.

3-barnsmoren fikk panikk og skrev et desperat innlegg på facebook som siden har spredt seg som ild i tørt gress.

Hjelpen kom fra tre eldre damer som hadde lest innlegget og som forstod hva Hayley gikk gjennom. De tre damene – Jenny, Alice og Anita er søstre og bestemødre som vet hvor tøft det er å oppdra et barn, for ikke å si tre.

«Vi vet hvordan det er å ha en baby, det er mye arbeid. Da jeg hørte at hun (Hayley) hadde tre kunne jeg forestille meg hvor vanskelig hun måtte ha det. Det trengs en `landsby`for å oppdra et barn, vi ønsker å hjelpe til,» forteller Jenny MacDougall.

Disse tre fantastiske damene har vist hvordan et lokalsamfunn kan komme sammen for å ta vare på sine egne. De ville virkelig hjelpe Hayley med å ta vare på de tre små.

Hver av guttene har nå sin «egen mormor» i tillegg til den biologiske. Det betyr at alle får tilbrakt kvalitetstid med hverandre.

Søstrene hjelper til med husarbeidet, i tillegg til å passe de tre sjarmtrollene. Som en bonus får de nå også sett mer til hverandre.

Damene kan rett og slett ikke få nok av de små trillingene.

«For meg er det en gave å få komme hit. Vi nyter hvert eneste minutt!»

Også de biologiske besteforeldrene hjelper til så godt de kan. Morfar Billy kan bl.a. fortelle at han tar 250 bleieskift i uka! Han er også klar på hvor uvurderlig hjelpen fra de tre søstrene er.

«Det er tøft nok som det er. Jeg vil ikke tenke på hvordan det hadde vært uten Jenny, Alice og Anita,» forteller han.

«Det er helt fantastisk når tre fremmede mennesker kommer så tett innpå barna dine. De blir som en del av familien – mennesker du kjenner og stoler på,» forteller Hayley.

For en flott historie! Del den gjerne med vennene dine på Facebook!