Den hjernedøde gutten skulle donere bort organene sine. Men så skjedde det et mirakel!

2083

Etter å ha blitt truffet av en campignvogn, ble den 13 år gamle gutten erklært hjernedød. Foreldrene var klare til å donere bort organene – da inntraff mirakelet!

Man kan virkelig si at 13 år gamle Trenton McKinley hadde englevakt da en campignvogn knuste kraniet hans og etterlot ham hjernedød.

Trenton syklet bak campignvognen da den løsnet og veltet over ham. Vognen slo gutten i bakken og landet på hodet hans. Etter det husker han ingenting.

Trenton ble hastet til sykehus. Der kunne legene konstatere at han hadde pådratt seg livstruende skader. Han hadde sju brudd i kraniet og svevde på det tidspunktet mellom liv og død.

Han døde fire ganger i løpet av kort tid. Den siste gangen de gjenopplivet ham hadde han ingen hjernebølger, en skadet hjernestamme og et hjerte som slo kun takket være alt adrenalinet.

Legene erklerte ham hjernedød, og foreldrene ble gitt den tunge beskjeden om at sønnen deres nok aldri ville våkne igjen.

«Legen sa at neste gang hjertet stoppet kom de ikke til å gjenopplive ham,» forteller moren. «De spurte om jeg ville skrive under på et dokument som sa at de kunne bruke organene hans til å redde fem andre barn. Jeg var aldri i tvil om hva Trenton selv ville ha gjort, og skrev under.»

Men i det alt håp syntes å være ute skjedde et mirakel. Trevor begynte igjen å vise tegn på hjerneaktivitet, og om ikke lenge – til legenes store forbauselse – var gutten våken.

Nå begynte rehabiliteringsprosessen. Som følge av den dramatiske ulykken mangler Trevor fremdeles en del av kraniet og har derfor en innhuling på den ene siden av hodet. På tross av dette har han likevel beholdt sin humoristiske sans.

– Jeg sa at jeg kunne legge salsa oppi hullet og spise potetgull og dipp fra hodet, fortalte han til den amerikanske nyhetskanalen Fox10.

I og med at ingen kan forklare hvordan han kom tilbake, går nå 13-åringen under navnet «mirakelgutten». Hovedpersonen selv er ihvertfall ikke i tvil om at det må ha vært en gudommelig finger med i spillet.

Hva tror du? Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!